Ελιάς 3, Βέροια
Τηλ. 23310 20707
info@ortho-clinic.gr

Main menu

Αόρατες Τεχνικές

Εκτός από την άρτια αισθητική του χαμόγελου μετά το πέρας της θεραπείας, η κλινική μας έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή αισθητική και κατά τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας, ιδιαίτερα για τους ενήλικες ασθενείς μας. Οι παρεχόμενες αισθητικές - "αόρατες" τεχνικές είναι οι ακόλουθες:

 

Τα διαφανή άγκιστρα  προσομοιάζουν το χρώμα των δοντιών και, σε συνδυασμό με επικαλυμμένα με λευκό υλικό σύρματα, αποδίδει διακριτικά την ύπαρξη ορθοδοντικών μηχανισμών κατά τη διάρκεια της θεραπείας ενηλίκων και εφήβων.

Διαφανή άγκιστρα
Τα διαφανή άγκιστρα προσομοιάζουν το χρώμα των δοντιών και, σε συνδυασμό με επικαλυμμένα με λευκό υλικό σύρματα, αποδίδει διακριτικά την ύπαρξη ορθοδοντικών μηχανισμών κατά τη διάρκεια της θεραπείας ενηλίκων και εφήβων.

Μία αισθητική θεραπευτική προσέγγιση στην ορθοδοντική θεραπεία εφήβων και ενηλίκων είναι οι διαδοχικοί διαφανείς νάρθηκες της Invisalign®. Η αισθητική τεχνική Invisalign® περιλαμβάνει τη λήψη αποτυπωμάτων των δύο οδοντικών φραγμών και την εφαρμογή διαδοχικών ναρθήκων με αλλαγή ανά δύο εβδομάδες καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας.  Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης οι ορθοδοντικοί θα σας γνωστοποιήσουν εάν είστε υποψήφιος για θεραπεία με  Invisalign®.

Διαδοχικοί διαφανείς νάρθηκες
Μία αισθητική θεραπευτική προσέγγιση στην ορθοδοντική θεραπεία εφήβων και ενηλίκων είναι οι διαδοχικοί διαφανείς νάρθηκες της Invisalign®. Η αισθητική τεχνική Invisalign® περιλαμβάνει τη λήψη αποτυπωμάτων των δύο οδοντικών φραγμών και την εφαρμογή διαδοχικών ναρθήκων με αλλαγή ανά δύο εβδομάδες καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης οι ορθοδοντικοί θα σας γνωστοποιήσουν εάν είστε υποψήφιος για θεραπεία με Invisalign®.

Η γλωσσική τεχνική αποτελεί την πλέον εξατομικευμένη αόρατη τεχνική με εξαιρετικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της οδοντικής μετακίνησης. Μετά τη λήψη αποτυπωμάτων των δύο οδοντικών φραγμών, εξατομικευμένα χρυσά γλωσσικά άγκιστρα κατασκευάζονται σύμφωνα με την ανατομία της γλωσσικής επιφάνειας των δοντιών.

Γλωσσικά άγκιστρα
Η γλωσσική τεχνική αποτελεί την πλέον εξατομικευμένη αόρατη τεχνική με εξαιρετικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της οδοντικής μετακίνησης. Μετά τη λήψη αποτυπωμάτων των δύο οδοντικών φραγμών, εξατομικευμένα χρυσά γλωσσικά άγκιστρα κατασκευάζονται σύμφωνα με την ανατομία της γλωσσικής επιφάνειας των δοντιών. Καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας σύρματα, λεπτομερώς διαμορφωμένα από ρομπότ ώστε στην τελική θέση τους τα δόντια να αποδίδουν την μέγιστη αισθητική και λειτουργικότητα.