Ελιάς 3, Βέροια
Τηλ. 23310 20707
info@ortho-clinic.gr

Main menu

Αποστείρωση

ΑποστείρωσηΌραμα αλλά και δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε στους ασθενείς μας ορθοδοντική θεραπεία υψηλών προδιαγραφών, γι’ αυτό το λόγο λαμβάνουμε ιδιαίτερα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε ότι το πρωτόκολλο αποστείρωσης που εφαρμόζουμε πληροί ή και ξεπερνά τις πιο αυστηρές συνθήκες παροχής φροντίδας. Θα παρατηρήσετε ότι οι γιατροί φορούν προστατευτικά γάντια κάθε φορά που εργάζονται σε κάποιον ασθενή καθώς και ότι καινούριο ζευγάρι χρησιμοποιείται από ασθενή σε ασθενή. Προστατευτικά γυαλιά και μάσκες χρησιμοποιούνται επίσης σε κάθε στάδιο που επιβάλλει τη χρήση τους. Όποτε είναι εφικτό, χρησιμοποιούνται υλικά μιας χρήσεως ενώ όταν δεν είναι αυτό εφικτό (ορθοδοντικές πένσες, χειρολαβές υψηλών και χαμηλών ταχυτήτων), τότε εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες τεχνικές αποστείρωσης.

Όλα τα εργαλεία καθώς και οι ενδοστοματικές χειρολαβές αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο κλίβανο Κλάσης Β υψηλών προδιαγραφών. Επίσης, θα παρατηρήσετε ότι οι όλες οι εκτεθειμένες επιφάνειες στο χώρο τις κλινικής μας καθαρίζονται με υψηλής ποιότητας επιφανειακά απολυμαντικά. Πλαστικά καλύμματα μιας χρήσεως χρησιμοποιούνται όποτε είναι εφικτό.

Το προσωπικό μας έχει λάβει ειδική εκπαίδευση σχετικά με τις διαδικασίες αποστείρωσης και έχει εμβολιαστεί κατά του ιού της ηπατίτιδας Β. Είμαστε αδιαμφισβήτητα περήφανοι για το πρωτόκολλο αποστείρωσης που εφαρμόζουμε και πρόθυμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Αξίζει να επισημάνουμε για άλλη μια φορά, ότι είναι δέσμευσή μας να παρέχουμε στους ασθενείς μας τις βέλτιστες συνθήκες ορθοδοντικής θεραπείας , ανεξάρτητα από τον οικονομικό αντίκτυπο που έχει σε εμάς. Σε ζητήματα που αφορούν την παροχή φροντίδας σε εσάς και τα παιδιά σας, θεωρούμε ότι αξίζετε τα καλύτερα!