Ελιάς 3, Βέροια
Τηλ. 23310 20707
info@ortho-clinic.gr

Main menu

Ιατρείο Βέροιας

Το ιατρείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Βέροιας, στην οδό Ελιάς 3, και παρέχει αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

 

Η φιλοσοφία μας

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές κι εναρμονισμένοι με τη σύγχρονη βιβλιογραφία και έρευνα στην επιστήμη της Ορθοδοντικής, όραμά μας είναι να καταστήσουμε την ορθοδοντική θεραπεία μια ευχάριστη και σύντομη κατά το δυνατόν εμπειρία, που σας εξασφαλίζει στοματική υγεία και ομορφιά, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής!

Η παροχή της ορθοδοντικής φροντίδας γίνεται σε ένα σύγχρονο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον όπου με σεβασμό προς το χρόνο των ασθενών μας, γίνεται η λήψη όλων των απαραίτητων διαγνωστικών στοιχείων, χάρη και στον ακτινολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε. Η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από δύο Ειδικούς Ορθοδοντικούς, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στις πλέον σύγχρονες τεχνικές. Μετά την  ανάλυση των διαγνωστικών στοιχείων καταστρώνεται και υλοποιείται από την επιστημονική μας ομάδα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας με στόχο να σας διασφαλίσει ένα αισθητικά και λειτουργικά άρτιο θεραπευτικό αποτέλεσμα.